Reflexní prvky

08. 12. 2021, 10:29

Reflexní prvky jsou již ze zákona povinnou výbavou chodců! Zákon, který chodcům předepisuje povinost používat reflexní prvky např. odrazky, reflexní pásky, reflexní samolepky nebo vesty na silnicích mimo obec. Reflexní prvky už nejsou jen vhodným vybavením pro chodce, běžce nebo cyklisty, ale jsou jejich povinností. Pokud tuto povinnost porušíte hrozí Vám pokuta až 2000 Kč.

Výrobci oděvů již mnoho druhů oděvů vybavuje reflexními prvky přímo. Jedná se především o různé outdoorové nebo běžecké bundy, kalhoty i boty. Pokud vyrážíte na procházku nebo za sportem a Vaše oblečení těmito moderními prvky nedisponuje, nezbývá vám nic jiného než si je pořídit samostatně.

V našem e-shopu si můžete vybrat z desítek druhů reflexních prvků, které výrazně zvýší vaši viditelnost. Nepodceňujte nejen tento zákon, ale především bezpečnost jak svou, tak svých dětí! Existuje celá řada reflexních samolepek nebo reflexních přívěšků pro děti, které jsou zábavným doplňkem na školní tašky, batohy i oděvy a při cestě např. do školy navíc výrazně zvýší jejich bezpečnost.

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Povolit
Nastavení
Odmítnout